Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

Mainostajalle

Golfharrastus on huikeassa suosiossa ja siitä kertovat Tiilaakson tunnusluvut, jotka ovat todella merkittäviä. News Suomen Tiilaakso on mediana tukemassa golfin harraste- ja kilpailutoimintaa unohtamatta "kierroksella pelaavia" odottavia perheenjäseniä. Tavoitteena on, että erityisesti aktiivikaudella media tavoittaa min 5-10K netvierasta joka kuukausi lisäämään niin golfharrasteen, kuin alueen palveluntuottajien liikennettä.

 

News Suomen Tiilaakso on alueen golfharrastajien yhteinen tiedotuskanava, joka on golfkenttille uutisoinnin ja informaation osalta aina täysin ilmainen. Mediaa julkaisee, toimittaa, ylläpitää ja kehittää WebArt.Fi ja media on Suomen Tiilaakso ry:lle aina kaikilta osin ilmainen.

 

News Suomen Tiilaakson sivuston suunnittelu-, sovellus-, teko- ja ylläpito- & kehityskustannukset pyritään kattamaan yritysten vuosibannereista perittävällä maksulla ja mikäli summa ei kata kaikkia kyseisiä kuluja, WebArt.Fi vastaa tältä osin kuluista.

 

Hinnasto 2022

 

Bannerit 325,00 € - Kausi 2022

Slide 425,00 € - Kausi 2022 sis. 3 vaihtoa

 

 

Haluatko mainostaa News Suomen Tiilaakson etusivulla - Laita

viesti ja onnistuu nopeasti & edullisesti...