HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

   

  

Naisten joukkue EM 9.-15.7.2023 - 1.Kilpailupäivä

 

Ruotsin joukkue odotetusti kärjessä, Suomi seitsemäntenä.

 

Hämeenlinnalainen Oona Kuronen pelasi tiistain avauksen mainiosti 72 lyönnin par-kierroksellaan. Tulos riitti 113 pelaajan joukossa jaetulle 35. sijalle ja ylsi kevyesti Suomen joukkueen viiden parhaan joukkoon ollen neljäs – Joukkuetuloksiin lasketaan lyöntipelissä viiden parhaan pelaajan tulos.

 

Suomen joukkueen pelaajien tulokset avauspäivältä olivat Henni Mustonen (70 lyöntiä), Katri Bakker (71), Emilia Väistö (71) ja Oona Kuronen (72), sekä Anna Backman (76). Suomen sijoituksista ulos jäi Krista Junkkari (77).

 

Joukkuetuloksiin lasketaan lyöntipeliosuudella viiden parhaan pelaajan tulos. Suomen potista pois jäi tällä kertaa Krista Junkkarin 77 lyönnin tulos.

 

Yhteistuloksella Suomi on sijalla 7 EM-kisojen avauspäivän jälkeen. Kärjessä odotetusti suosikki Ruotsi (tulos –20), toisena Saksa (–15) ja kolmantena Espanja (–11). Henkilökohtaisissa tuloksissa paras oli Saksan Chiara Horder (tulos 65), seuraavina tasatuloksella (tulos 66) Ruotsin Kajsa Arwefjäll ja Meja Örtnegren sekä Saksan Helen Briem.

 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa