HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

   

   

Suomen naisjoukkue B-lohkon kakkoseksi

 

Suomen naiset päätyivät B-lohkon toiselle sijalle golfin EM -joukkuekilpailussa Tawast Golfissa lauantaina. B-Lohkon voiton nappasi Tanska.

 

Euroopan mestaruuden otti Espanja kukistaen viimevuoden mestarin Englannin pistein 4,5 – 2,5. Pronssipelissä Saksa kukisti Sveitsin suvereenilla otteetta pistein 6-1. Yllätykseksi Ruotsia ei mitalipeleissä nähty vahvan alun jälkeen.

 

B-lohkossa toiseksi sijoittuneen Suomen joukkueessa voittoisasti pelasivat Kuronen, foursomepari Junkkari ja Backman. Suomen joukkueessa pelasivat Kurosen, Junkkarin ja Backmanin lisäksi Emilia Väistö, Henni Mustonen ja Katri Bakker.

 

Suomen joukkueen valmentaja Pasi Purhonen tiivisti kisat joukkueen osalta positiiviseen moodiin, mistä osoituksena selkeitä nousuja alavireisen pelin jälkeen. Purhonen, kuten kaikkien maiden edustajat antoivat erinomaisen arvosanan kisajärjestäjä Tawast Golfista, jota kehuttiin pitkin matkaa muidenkin joukkueiden taholta. Suomen Tiilaakso on erinomainen valinta kansainvälisiin turnauksiin.

 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

 

 

 

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi

 

 

  

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa