HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson golfkausi 2024


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on virallista avauslyöntia vailla ja Tiilaakso.fi -palvelu aktivoituu sen myötä. Luvassa on jälleen upeita golfkokemuksia ja suuria tunteita, kuten golfharrasteeseen kuuluukin.

 

Tiilaakso.Fi kehittyy ja nyt sivustolle on tuotu uusia palstoja ja tutuksi tulleita on laajennettu. Voidaan ajatella, että Tiilaakso.Fi -pavelun kausi 2024 on "oheistoiminnan vuosi" eli jatkossa tuomme esiin paljon enemmän harrastetta niille vieraille, jotka eivät pelaa golfia - Usein golfarin matkassahan on koko perhe, mutta aina koko perhe ei pelaa.

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

 

PS. Jos sinulla on kehitysideoita, ota yhteyttä mielihyvin!

GolfNews

  

GOLF ON KOKEILEMISEN ARVOISTA! 

 

Jos ei ole koskaan kokeillut golfia, kuin ehkäpä vain pelannut minigolfia, voi golf lajina olla täysin väärien mielikuvien siivittämä. Silloin, golfista tietämätön, on ympäriltä tulevien viestien varassa ja tietenkin ne ovat yleensä lajin intohimoisten harrastajien kertomaa tai lehtien palstoilta kilpailujen uutisointia. Tuiki harvoin eteen tulee artikkelia golfista hyvänä liikuntamuotona, mainiona sosiaalisena harrasteena tai vaikkapa koko perhettä koostavana tekemisenä. 

 

Golfin harrastajissa, aivan kuten missä tahansa lajissa, ovat ääripäät “intohimosta nautiskelijoihin” ja ääripäiden välissä mitä moninaisin kirjo motivaation lähteitä. Ja, onpa vielä korostettava, että huipputasolla pelaavien osuus kaikista golfin pelaajista on vain murto-osa, vaikkakin se on äänekkäin ryhmä. 

 

Jokainen on tervetullut golfkentälle 

 

Golf on varmasti kokeilemisen arvoista ja sen kokeileminen on tehty golfkentillä erittäin helpoksi - jokainen on tervetullut golfkentälle! Ei tarvitse kuin mennä golfkentälle ja kertoa, että haluaa kokeilla golfia ensikertaa ja silloin varmasti tulee tarkat ohjeet ja pari mailaa, että pääsee tuntumaan. Pienellä onnella mukaan voi saada jonkun lajin taitajankin, joka kertoilee perusotteet ja lyönnit. Sitten vain ensinnä marssitaan rangelle (kaikille avoin harjoituslyöntialue) ja rauhallisesti kokeilemaan. Ja tämän jälkeen testaamaan puttausta sitä varten tehdylle harjoitusalueelle & tunnin parin jälkeen tietää, onko golf oma laji. 

 

Lähde siis kokeilemaan ja päätä itse tuntuuko golf omalta lajilta! 

 

Pekka Lyly 

 

 

 

   

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa