HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson golfkausi 2024


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on virallista avauslyöntia vailla ja Tiilaakso.fi -palvelu aktivoituu sen myötä. Luvassa on jälleen upeita golfkokemuksia ja suuria tunteita, kuten golfharrasteeseen kuuluukin.

 

Tiilaakso.Fi kehittyy ja nyt sivustolle on tuotu uusia palstoja ja tutuksi tulleita on laajennettu. Voidaan ajatella, että Tiilaakso.Fi -pavelun kausi 2024 on "oheistoiminnan vuosi" eli jatkossa tuomme esiin paljon enemmän harrastetta niille vieraille, jotka eivät pelaa golfia - Usein golfarin matkassahan on koko perhe, mutta aina koko perhe ei pelaa.

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

 

PS. Jos sinulla on kehitysideoita, ota yhteyttä mielihyvin!

GolfNews

  

Puheenjohtaja Vesa Rontu - Golf on kokousta ja kongressia

 

Hämeenlinnan Seudun Tiilaakson puheenjohtaja Vesa Rontu linjasi tänään, että golf on strategisesti kaupungin uuden markkinointikanavan Hämeenlinnan kokous & kongressin tuote ja päätös on merkittävä. Hämeenlinnan Seudun Tiilaakso yhdistyksenä haluaa näin kertoa, että golf on pääasiassa yritystuote ja tuottaa maakunnalle merkittävää lisäarvoa kattavasti yrityksien lisääntyvän tapahtumaostojen myötä.

 

Kuitenkin voidaan arvioida, että yhä enenevissä määrin golf on viime vuosina tullut kaikkien harrasteeksi ja näin tuleekin olla, sillä golf on hyvinkin mainiota elämää sosiaalisesti, liikunnallisesti ja vieläpä Tiilaaksossa edullisesti.

 

Golf -brändin ”kiillottaminen” kaiken kansan harrasteeksi on ollut Suomen Golfliiton agendaa vuosikymmenen ja näin tuleekin olla. Golf on mukavaa sosiaalista harrastetta, joka tarjoaa haastetta niin vasta-alkajalle, kuin huipullekin ja molemmat voivat kisailla keskenään tasaverroin tasoitussäännön puitteissa. Eipä myöskään tule unohtaa, että 9-reiän kentän kiertämiseen kävelee helposti 5-6 kilometriä ja 18r enemmän kuin tuplat – liikuntaa todella paljon.

 

Golf on ”kaikkien laji” ja vieläpä perheitä yhdistävä harraste. Ja, kun golfin maamme keskittymä Tiilaakso Hämeenlinnassa tarjoaa puitteet ja mahdollisuudet, joita ei mistään muualta maailmasta löydä, niin voimme olla iloisia jokaisen harrasteen parissa olevan kanssa, sekä toivoa vain lisää yksityisiä uusia pelaajia.

 

Leppoisan golfharrasteen puolesta,

 

Pekka Lyly

 

 

 

   

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa