HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

  

Puheenjohtaja Vesa Rontu - Golf on kokousta ja kongressia

 

Hämeenlinnan Seudun Tiilaakson puheenjohtaja Vesa Rontu linjasi tänään, että golf on strategisesti kaupungin uuden markkinointikanavan Hämeenlinnan kokous & kongressin tuote ja päätös on merkittävä. Hämeenlinnan Seudun Tiilaakso yhdistyksenä haluaa näin kertoa, että golf on pääasiassa yritystuote ja tuottaa maakunnalle merkittävää lisäarvoa kattavasti yrityksien lisääntyvän tapahtumaostojen myötä.

 

Kuitenkin voidaan arvioida, että yhä enenevissä määrin golf on viime vuosina tullut kaikkien harrasteeksi ja näin tuleekin olla, sillä golf on hyvinkin mainiota elämää sosiaalisesti, liikunnallisesti ja vieläpä Tiilaaksossa edullisesti.

 

Golf -brändin ”kiillottaminen” kaiken kansan harrasteeksi on ollut Suomen Golfliiton agendaa vuosikymmenen ja näin tuleekin olla. Golf on mukavaa sosiaalista harrastetta, joka tarjoaa haastetta niin vasta-alkajalle, kuin huipullekin ja molemmat voivat kisailla keskenään tasaverroin tasoitussäännön puitteissa. Eipä myöskään tule unohtaa, että 9-reiän kentän kiertämiseen kävelee helposti 5-6 kilometriä ja 18r enemmän kuin tuplat – liikuntaa todella paljon.

 

Golf on ”kaikkien laji” ja vieläpä perheitä yhdistävä harraste. Ja, kun golfin maamme keskittymä Tiilaakso Hämeenlinnassa tarjoaa puitteet ja mahdollisuudet, joita ei mistään muualta maailmasta löydä, niin voimme olla iloisia jokaisen harrasteen parissa olevan kanssa, sekä toivoa vain lisää yksityisiä uusia pelaajia.

 

Leppoisan golfharrasteen puolesta,

 

Pekka Lyly

 

 

 

   

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa