HÄMEENLINNA WEATHER

PÄÄKIRJOITUS

 

Puolustusvoimain Komentajat mailat

 

Kesäkuussa avasimme kyselyn "mistä golfvarusteet?" ja vastauksia tuli kaikkinensa 287 kappaletta ja vastausten jakaumaan pääset alla olevasta linkistä & vastaukset herättävät ajatuksia...

 

Mukavana muistona tuli mieleen, että aikoinaan hankin Puolustusvoimain Komentajalle järjestöjen läksiäislahjan eläkepäiville - täydellinen Gallaway -mailasetti ja mailojen varret vielä etukäteen ja salaa pidennettiin pitkälle upseerille sopivaksi. Salaa tarkoittaa sitä, että Komentajan kotikentän bägivarastoon "murtauduttiin" ja mitattiin mailat, jotta setti olisi heti käyttövalmis ja swingiin sovelias. Ja kaikkien osallisten lahjan antajien helpotukseksi Komentajan ilme oli hyvinkin mairea hänen mittaillessaan kultaisin tekstein koristeluja mailoja.

 

Lue kyselyn tulokset >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

Tiilaakson Golfopetus & valmennus

Ari Koski, Pro

J-P Peltomäki, Pro

Juha Hakulinen, Head Pro
Tapio Sillanpää, Pro

Hannu Kuussaari, Pro

Olli Tapola, Pro

Mikael Ketonen, Pro

GolfNews

 

Linna Golf valittu Suomen parhaaksi Golfkentäksi 2021

 

Pelaajat ovat äänestäneet – Linna Golf jatkaa Suomen parhaana golfkenttänä! Yli 7000 vastaajaa antoi äänensä Golflehden joka toinen vuosi tehtävään kotimaisten golfkenttien rankingiin, jossa Linnalla on kunnia jatkaa Suomen ykkösenä. Kilpailu ja kehitys koko toimialalla sekä rankingin kärjessä on todella tiukkaa. Nykymuotoista pelaajien äänestyksellä toteutettavaa kenttärankingia on takana nyt neljä kertaa, joista kolmesti Linna Golf on yltänyt Suomen parhaaksi. Toiseksi sijoittui Nordcenter, Fream ja kolmanneksi Ålands Golf Club, Slottsbanan. Kaikki kärkikolmikon kentät mahtuvat kokonaisuutta arvioitaessa vain 0,2 pisteen sisään toisistaan.

 

”Tämä on parasta mahdollista tunnustusta, jota voimme saada sillä kaikki valta rankingissa on asiakkaillamme eli pelaajilla. Vastaajien sekä arviointien määrä on niin iso, että rankingin tulokset antavat varmasti kattavan kokonaiskuvan kenttien tekemisestä”, summaa Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto. ”Pysyminen Suomen ykkösenä on meille kova juttu, mutta kuten näemme tuloksista, kaikki investoivat kehitykseen, joten meidän täytyy pitää oma fokus kirkkaana ja nostaa tasoamme yhä korkeammalle”, Honkalehto jatkaa.

 

Lue koko uutinen: https://linnagolf.fi/ajankohtaista/linna-golf-suomen-paras-2021/

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa