HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson golfkausi 2024


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on virallista avauslyöntia vailla ja Tiilaakso.fi -palvelu aktivoituu sen myötä. Luvassa on jälleen upeita golfkokemuksia ja suuria tunteita, kuten golfharrasteeseen kuuluukin.

 

Tiilaakso.Fi kehittyy ja nyt sivustolle on tuotu uusia palstoja ja tutuksi tulleita on laajennettu. Voidaan ajatella, että Tiilaakso.Fi -pavelun kausi 2024 on "oheistoiminnan vuosi" eli jatkossa tuomme esiin paljon enemmän harrastetta niille vieraille, jotka eivät pelaa golfia - Usein golfarin matkassahan on koko perhe, mutta aina koko perhe ei pelaa.

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

 

PS. Jos sinulla on kehitysideoita, ota yhteyttä mielihyvin!

GolfNews

  

TaWG – Naisten joukkue EM 9.-15.7.2023 

 

Suomen Tiilaaksossa eli Hämeenlinnassa pelataan heinäkuussa Euroopan Mestaruuksista, kun Tawast Golf isännöi Naisten joukkue Euroopan Mestaruuskilpailuja. Ensimmäiset kaksi päivää on varattu harjoitteluun ja kisaviikolla tiistaista alkaen käynnistyy varsinainen joukkueiden Euroopan Mestaruuskisa. Koko kilpailujakson ajan Tawast Golf on suljettu muilta pelaajilta. 

 

19 maata mukana 

 

Kilpailussa on mukana 19 maata ja maajoukkueissa on mukana kuusi pelaajaa. Kentällä siis nähdään liki 120 naisgolfin kärkipelaajaa Euroopasta. Suomen joukkueessa pelaa myös Tawast Golfin oma jäsen Oona Kuronen. Lisäksi Suomea edustaa joukkueessa pelaavat Koski-Golfin Krista Junkkari, Espoon Golfseuran Katri Bakker, Kanava Golf Vääksyn Anna Backman, Tahkon Golfseuran Henni Mustonen ja Etelä-Pohjanmaan Golfin Emilia Väistö ja varapelaaja Helsingin Golfklubin Camilla Järvelä. Joukkueen valmentajia ovat Pasi Purhonen ja Minea Blomqvist-Kakko.

 

Pelimuodot 

 

Kilpailussa kahtena ensimmäisenä pelipäivänä pelataan 36 reiän lyöntipelikarsinta ja näiden tulosten sekä sijoitusten perusteella joukkueet jaetaan lohkoihin. Kahdeksan parasta joukkuetta taistelevat mestaruudesta. Torstaista lauantaihin pelataan reikäpeli ja ratkaistaan loput sijoitukset. Kaikista sijoituksista pelataan loppuun saakka eli kaikkien maiden joukkueiden pelaajat ovat joka päivä kentällä. 

 

Lähde vapaaehtoiseksi toimitsijaksi 

 

Merkittävä kilpailu vaatii paljon niin kentältä, kuin sen järjestelijöiltäkin. Golfliiton ja kentän oman henkilökunnan lisäksi toivotaan runsaasti vapaaehtoisia eri tehtäviin. Vapaaehtoisille löytyy mitä moninaisimpia tehtäviä eli jokaiselle halukkaalle löytyy sopiva posti iän ja kunnon mukaan. Ja tietenkin, voit olla auttamassa järjestelyissä päivän tai koko viikon - täysin oman kalenterin mukaan. 

 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Tawast Golfin Caddiemasterille >> 

 

 

- Pekka Lyly -

  

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa