HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson golfkausi 2024


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on virallista avauslyöntia vailla ja Tiilaakso.fi -palvelu aktivoituu sen myötä. Luvassa on jälleen upeita golfkokemuksia ja suuria tunteita, kuten golfharrasteeseen kuuluukin.

 

Tiilaakso.Fi kehittyy ja nyt sivustolle on tuotu uusia palstoja ja tutuksi tulleita on laajennettu. Voidaan ajatella, että Tiilaakso.Fi -pavelun kausi 2024 on "oheistoiminnan vuosi" eli jatkossa tuomme esiin paljon enemmän harrastetta niille vieraille, jotka eivät pelaa golfia - Usein golfarin matkassahan on koko perhe, mutta aina koko perhe ei pelaa.

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

 

PS. Jos sinulla on kehitysideoita, ota yhteyttä mielihyvin!

GolfNews

 

Tawast Golf hakee caddiemastereita

 

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu tiskin takana ja puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt sekä tulospalvelu. Lisäksi myyt golftuotteita ja -tarvikkeita Tawast Golfin omassa proshopissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät. Caddiemasterin toimisto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa ja työvuoroja on 3-6 / viikko. Päivittäinen työaikasi on n. 5-8 tuntia klo 6.30–20.00 välisenä aikana. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuoro– ja viikonlopputöihin.

 

Olet täysi-ikäinen, ja sinulla on halu ja kyky oppia uutta. Olet reipasotteinen tekijä ja ystävällinen asiakaspalvelija. Sinulla on kiinnostus golfiin lajina, vaikka se ei sinulle vielä ennalta tuttu olisikaan – toki lajin tuntemuksesta on sinulle etua.

 

Työt alkavat huhti-toukokuussa, riippuen siitä milloin sääolosuhteet sallivat kentän avaamisen. Määräaikainen työsopimus jatkuu kauden loppuun, arviolta lokakuun puoleenväliin saakka.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiakaspalvelutehtävän yhdellä Suomen vilkkaimmista golfkentistä. Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostitse osoitteeseen iiro.nurminen@tawastgolf.fi. Hakuaika päättyy 21.3.2022, mutta älä jätä hakemista viime tippaan, sillä täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Lisätietoja kentästä ja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.tawastgolf.fi

 

Yhteydenotot ja kysymykset:

  • Iiro Nurminen, palvelupäällikkö puh. 0400 198 979 
  • Vesa Rontu, toimitusjohtaja puh. 040 868 4225

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa