HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

 

Tawast Golf hakee caddiemastereita

 

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu tiskin takana ja puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt sekä tulospalvelu. Lisäksi myyt golftuotteita ja -tarvikkeita Tawast Golfin omassa proshopissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät. Caddiemasterin toimisto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa ja työvuoroja on 3-6 / viikko. Päivittäinen työaikasi on n. 5-8 tuntia klo 6.30–20.00 välisenä aikana. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuoro– ja viikonlopputöihin.

 

Olet täysi-ikäinen, ja sinulla on halu ja kyky oppia uutta. Olet reipasotteinen tekijä ja ystävällinen asiakaspalvelija. Sinulla on kiinnostus golfiin lajina, vaikka se ei sinulle vielä ennalta tuttu olisikaan – toki lajin tuntemuksesta on sinulle etua.

 

Työt alkavat huhti-toukokuussa, riippuen siitä milloin sääolosuhteet sallivat kentän avaamisen. Määräaikainen työsopimus jatkuu kauden loppuun, arviolta lokakuun puoleenväliin saakka.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiakaspalvelutehtävän yhdellä Suomen vilkkaimmista golfkentistä. Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostitse osoitteeseen iiro.nurminen@tawastgolf.fi. Hakuaika päättyy 21.3.2022, mutta älä jätä hakemista viime tippaan, sillä täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Lisätietoja kentästä ja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.tawastgolf.fi

 

Yhteydenotot ja kysymykset:

  • Iiro Nurminen, palvelupäällikkö puh. 0400 198 979 
  • Vesa Rontu, toimitusjohtaja puh. 040 868 4225

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa