Uutiskirjeemme lähtee joka julkaisusta 40.000 Hki-HML-Tre osoitteeseen.

 

Tule ilmoittajaksi!

PÄÄKIRJOITUS

Poistetaan klubin maksupuhelut

"10 € / puhelu ajanvarauksesta"?


Yritysmaailmassa on jo vuosia ja yhä enemmän lisääntynyt trendi, jossa yritykseen soittaminen maksaa. Vuosikymmen sitten maksu oli tyyliin 0,05 €/minuutti, mutta nyt vallitseva taksa yritykseen soittamisessa on noin 1 €/minuutti. Eli, jos haluaa kysyä, missä yritys on ja juttelee muutaman minuutin, niin puhelinlaskuun tulee reilusti kallista puhemaksua. Tai, jos soittaa golfkentän ajanvaraukseen ja etsii seurueelle peliaikaa ja sitä ei löydy, niin helposti saamattomasta palvelusta maksetaan siis "kymppi".


Tiilaaksolla, kuten koko maan golfkentillä, on laajasti sama teema eli "jos haluat kysyä, jotain golfista, aloittaa harrastuksen tai vaikkapa varata satasen greenfeen", niin puheluun tulee reilusti "maksuminuutteja".

 

Voisipa ajatella, että "satasen greenfee" ei katteena riitä kentälle ja kyseessä on tietyllä lailla ahneus & ajatus, että golfarit voivat maksaa mitä vain - Kuitenkin puhutaan golfista koko kansan harrastuksena. Kuitenkaan näin ei reaalielämässä ole.


Tiilaakson jokaisella kentällä on henkilökunta, klubiravintolat ja huippupalvelu. Siis miksipäs ei Tiilaakso, joka eittämättä on maamme golfkeskus, osoittaisi näkemystä, että me haluamme jokaisen ihmisen pelaamaan ja yksikään kysymys ei maksaisi "kymppejä". Eli soittamalla varattu Greenfee maksaisi vain sen "satasen" tai, jos haluaisi pienemmillä tuloilla aloittaa golfharrasteen, klubi vastaisi ilmaiseksi, miten se tapahtuu - Ei muita piilokuluja.

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

 

Palvelun tarjoaa golfareille ja kentille ilmaiseksi WebArt.Fi

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

GolfNews

  

Hitaasti mutta varmasti - kuin Hämeessä mennäänkin

 

Tiilaakson 18r -kentät avautuvat hitaasti, mutta varmasti. Näinhän Hämeessä on tapana, mutta nyt tosin sää laittoi kapuloita rattaisiin. Kuitenkin nyt, kesän kynnyksellä, "pitkät väylät" avautuvat.

 

Aulanko Golf Eversti ja Tawast Golf avaavat kauden (18r) perjantaina 3.5.2024 klo 10 eli golfkauden juhlaa luvassa. Linna Golf odottelee vain varmistaakseen, että kesän greenit ovat sitten taas "maan parhaita" ja Tiilaakson "ysit" ovat jo olleet avoinna jokusen viikon.

 

Aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn

 

Tiilaakson golfkentille on ominaista, että jokainen kenttä on aina niin hyvässä kunnossa kuin mahdollista ja, että pelaamaan iloisesti mahtuu myös vieraspaikkakuntalaiset – Onhan golf mitä suuremmissa määrin matkailutuote ja vieläpä perhekeskeinen tuote.

 

On myös niin, että huippukenttien hivenen enemmän maksavat greenfeet ovat vain yksi ääripää. Tiilaaksosta löytyy myös edullisia "pay & play" -kenttiä, jotka ovat myös haasteellisia, mutta eivät luonnollisesti omaa samaa "greenien tasoa", kuin Linna Golf. Kuitenkin pelituntuman saa mitä suuremmassa määrin ja mikä tärkeintä, kokemattomampikin voi rauhallisin mielin astua "avaamaan".

 

Hattula Golf on erinomainen startti

 

Hattula Golf 9r on yksi parhaimmista kentistä aloittaa golfharrastus. Olen kentän kiertänyt varmasti "muutaman sata kertaa" ja aina poikkeuksetta se antoi haastetta - peliseurueesta riippumatta. Eli aina löytyy mahdollisuus petrata tai sitten tehdä varmoja ratkaisuja. HaG on myös siitä mainio paikka, että 9r on lyhyt eli helposti voi pitää pelinopeuden mukavan rytmikkäänä - tietenkin edessä olevia huomioiden.

 

Myös HaG:n kentän merkittävä väylien korkeusero on mainio haaste niin aloittelijalle, kuin myös Prolle, sillä sellaista korkeuseroa ei muilta Tiilaakson kentiltä löydy. Siinä, niin noustessa tai avausta laskuun lyödessä, on mielestäni "suuren äärellä" eli täytyy miettiä - Lähteäkö voimalla ylittämään itsensä vai perusvarmoin ottein tekemään varmuudella tulosta. Ja pakko todeta, että itse aina nousuun tai laskuun on ollut teemana "nappulat kaakkoon", sillä se satunnainen onnistuminen tuo todella suuren tunteen - Siis satunnainen.

 

Tiilaakson uuteen kauteen,

 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

 

 

 

Tiilaakso.fi -palvelun tarjoaa WebArt.Fi

 

 

 

    

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa